Početna strana Konsalting Kontakt
×


☰ Ponuda traktora

Serija X8 VT-Drive

Traktor serije X8 dizajniran je tako da udovolji najzahtevnijim kupcima. Nova generacija X8 dobila je savremeniji, agresivniji izgled koji neće proći nezapaženo. Potpuno redizajniran, automobilski stil Premiere kabine nudi korisniku prostrano radno okruženje sa ergonomski raspoređenim kontrolama i jednostavnim instrumentima kao što je 12-inčni monitor osetljiv na dodir. Sve unutar kabine dizajnirano je za maksimalnu udobnost vozača.

Traktori X8 pokreću novi BetapoWer Fuel Efficiency 6,7-litarski, 6-cilindrični motori sa eVGT turbopunjačem i sistemom ubrizgavanja Common Rail. Ovi motori ispunjavaju propise emisiji izduvnih gasova Stage4 / Tier4 koristeći Hi-eSCR katalitički pretvarač. Paleta X8 sastoji se od tri modela:

- X8.660 VT-DRIVE sa 264/194 KS / kW

- X8.670 VT- DRIVE sa 286/210 KS / kW

- X8.680 VT- DRIVE sa 310/228 KS / kW

VT-Drive: tako jednostavan za upotrebu da više ne možete bez njega. Neprekidni promenljivi prenos VT-Drive automatski bira najpogodniji prenosni odnos omogućavajući nesmetano napredovanje brzine bez potrebe za menjanjem brzina. Korišćenje VT-Drive menjača je prilično jednostavno: samo otpustite parkirnu kočnicu, odaberite pravac sa električnim preklopnikom i nagazite na papučicu gasa. Ova jednostavnost rada, u kombinaciji sa intuitivnim kontrolama i user-friendly interfejsom osetljivim na dodir, čini X8 užitkom u vožnji.

Radite sa najnaprednijim CVT menjačem na tržištu. Neprekidni promenljivi prenos VT-Drive uvek se zalagao za efikasnost i pouzdanost. Sada inovativna četvorostepena tehnologija čini VT-Drive prenos izborom za budućnost, ali njegove prednosti se odmah vide: bolja ekonomičnost goriva, uglađenija vožnja i veća efikasnost. Sa VT-Drive menjačem, X8 odmah reaguje na vaše komande. Kombinujući moćan motor sa najnovijom generacijom VT-Drive četvorostepenog kontinualnog promenljivog menjača, X8 donosi brzo ubrzanje i neuporedivu reakciju.

Dizajniran da obezbedi veliku protočnost, hidraulični sistem X8 nudi visokokvalitetne komponente i široku fleksibilnost konfiguracije kako bi udovoljio specifičnim potrebama poljoprivrednika i izvođača. Sistem sadrži do šest zadnjih daljinskih ventila sa ukupnim protokom od 140 l / min, trosmerni razdelnik protoka, dva montirana na sredinu i tri napred postavljena daljinska ventila i potpuno prilagodljive kontrole. Sve funkcije se kontrolišu elektronski i mogu se konfigurisati putem ekrana osetljivog na dodir.