Početna strana Konsalting Kontakt
×


Pored brendova koji su ranije pomenuti kod nas možete pronaći i sledeće:

NEWTEC - automatske vage

Newtec je vodeći proizvođač mašina za vaganje, pakovanje i sortiranje pre svega za voće i povrće. Sa više od 15.000 uspešnih instalacija u poslednjih 40 godina, zadržali su svoju poziciju renomirane svetske kompanije. Newtec se posebno ističe zbog svoje sposobnosti dizajniranja rešenja koja zadovoljavaju sve specifične potrebe proizvođača kombinujući mašine i najnoviju tehnologiju na nove i inovativne načine.

Automatska vaga 4014XB1

TUME - sejalice za direktnu setvu, tanjirače

NOVA COMBI sejalica za direktnu setvu

NOVA COMBI sejalica za direktnu setvu bazirana je na dobro poznatoj tehnologiji kombinovang bunkera za seme i đubrivo koja se pokazala kako dogovečnom i pouzdanom tako i veoma preciznom i jednostavnom za upotrebu. Ekonomična za upotrebu, podobna je za sve radne uslove. NOVA COMBI je univerzalna sejalica pogodna za sve vidove kultivacije i pripreme. Mašina se može koristiti za direktnu setvu bez ograničenja, kao i na minimalno pripremljenom i tradicionalno uzoranom zemljištu. Seme se cevima doprema do duplih diskosnih ulagača. Svi delovi sistema ulaganja su rotirajući što omogućava da potrebna snaga traktora bude do 30% manja nego kod raoničastih ulagača koji uzrokuju veliku silu otpora. Robusni i čvrsti diskosni ulagači nezavisno su montirani (po dva), što omogućava optimalno prilagođavanje neravnim terenima. Maksimalni pritisak po sekciji ulagača iznosi 200kg.


Tanjirača CultiPack

Tanjirača CultiPack može se koristiti samostalno ili priključiti na Tume sejalicu za direktnu setvu. Kada se koristi u kombinaciji sa drugim mašinama, CultiPack je moćan predkultivator. Radna dubina se podešava hidraulično. Može se podesiti od površine zemljišta pa do radne dubine od 12,5 cm.

ZOCAPI - sadilice za beli luk

PMZ

Mašina nošena u tri tačke traktora. Prenos pogona na dva točka podesiv po visini, uz odlične performanse čak i u ekstremnim uslovima, kao i obezbeđivanje visoke ujednačenosti sadnje. Nudi mogućnost podešavanja razdvajanja između semenki od 6 do 15 cm. pomoću jednostavne operacije promene zupčanika. Hvatači su potpuno dostupni i potpuno uklonjivi sa šest različitih dimenzija. Kapacitet depozita: 150 kg / svaki. DODATNE KARAKTERISTIKE: - Mikrogranulator - Rezervoar za đubrivo - Zadnji točkovi za pakovanje - Hidraulične vođice


FRANQUET - setvospremači

Setvospremač Synchrogerm

Setvospremač Combigerm

Setvospremač Vibromix

DANTE MACCHINE - podrivači i kultivatori

Podrivač Ares

ARES podrivači serije MDS i DS stvorene su tako da ljudima sa malim traktorima omogućavaju prednosti podrivanja, umesto klasičnog oranja. U oba slučaja moguće je montirati mehanički dvostruki valjak, koji je pričvršćen direktno na podrivač.

Kultivator Plano

STRUIK - bankerice i kultivatori

Kultivator Varix 3000

FALC - roto drljače

SMART, KRATOS i MAGNUM

HATZENBICHLER - drljače

ORIGINAL HARROW drljača

FISCHER - mulčeri

Serija SL

Serija GL4W

FERRARI - sadilice

Sadilice FPP i FPS

FERRI ROTOR - iverači panjeva

Iverači panjeva serije Speedy Rotor

EMILIANA SERBATOI - rezervoari

Polietilenski rezervoari pogodni za skladištenje pitke vode u civilne svrhe, koji se koriste kao rezerve vode za industrijske i protivpožarne svrhe i za sakupljanje kišnice ili otpadnih voda.

Nadzemni rezervoari za gorivo za skladištenje i doziranje dizel goriva.

IMAC - bankerice, sadilice, vadilice

Vadilica luka

Utovarivač luka

PRO-VEGA - kalibratori, linije za pranje, sortiranje i pakovanje

PRO-VEGA je kompanija iz Poljske koja se bavi proizvodnjom mašina za čišćenje, transport, sortiranje i pakovanje povrća, kao i kompletnih linija.

KMK - linije za sortiranje i pakovanje

Mašine za pakovanje R1 / R2 napravljene su za pakovanje krompira, luka, šargarepe, korena peršuna ili repe u mrežaste vrećice od 2,5 do 25 kg. Princip rada sastoji se u odsecanju kesa iz rolnice, punjenju i šivenju. Mašina za pakovanje R2 opremljena je glavom za šivenje Fischbein F100 sa dvostrukim navojem, dok je mašina za pakovanje R1 opremljena Fischbein / Nevlong šivaćom glavom sa jednim navojem. Ultrazvučni senzor montiran na usisnom rezervoaru kontroliše njegov protok, sprečavajući poremećaje izazvane slučajnim zaglavljivanjem proizvoda u usisnom rezervoaru. Opciono mašina može biti opremljena: motorom za vibraciju usisnog rezervoara, koji pomaže da se proizvod sruši i vibracionim motorom transportne trake, zbog čega se napunjena vreća trese tako da se upleteno povrće ravnomerno uklapa u kesu, što je posebno važno kod pakovanja korenastog povrća. Mašine za pakovanje prilagođavaju se radu sa tehnikama VK i VR30. Standardno je konstrukcija mašine izrađena od čelika. Mitsubishi displej prilagođen korisnicima omogućava potpuno intuitivno rukovanje mašinom.