Početna strana Konsalting Kontakt
×


☰ Ponuda traktora

Serija X5

Serija X5 predstavlja novu generaciju McCormickovih kompaktnih traktora za radove u polju. Pri njenom projektovanju posebno se mislilo na svestranost traktora, a X5 će poljoprivrednicima pružiti potpunu sigurnost na raznim zadacima u polju i na poljoprivrednim imanjima, od obrade zemlje, setve, košenja itd. Projektovan i izrađen za sve svakodnevne radove na farmi uz potpunu pouzdanost i maksimalnu udobnost, X5 traktor je savršen izbor za srednje velika porodična poljoprivredna gazdinstva. Traktor X5 vrlo je raznolik i u potpunosti prilagodljiv specifičnim potrebama poljoprivrednika. Ključne karakteristike ovog traktora su:

– Kabina na četiri stuba sa ergonomski postavljenim kontrolama za maksimalnu jednostavnost rada i prozirni otvor na krovu koji omogućava dodatnu vidljivost za rad. Krov niskog profila omogućuje lakši pristup štalama i nadstrešnicama. X5 traktor može biti dodatno opremljen satelitskim sistemom navođenja i ISOBUS terminalom kako bi se povećala produktivnost i profitabilnost.

– Novi Deutz AG 3.6L motori snage do 113 KS. Ovi motori zadovoljavaju Stage 3B / Tier 4 Interim standard emisije izduvnih gasova, koristeći dizel oksidacioni katalizator (DOC).

– Izbor menjača kreće se od osnovnog Speed Four menjača sa sinhro reverzerom koji ima 12 brzina prema napred i 12 brzina nazad, pa sve do Xtrashift trostepenog menjača sa powershiftom (visoke, srednje, niske brzine) sa puzajućim brzinama, koji ima 48 brzina prema napred i 16 brzina za vožnju unazad.

– Pogon na sva četiri točka, blokada diferencijala i kardana, sa dve ili četiri brzine, sa elektro hidrauličkim pokretanjem.

– Otvoreni hidraulički sistem osigurava optimalan rad zadnje poteznice sa do pet daljinskih ventila- razvoda. Dodatno X5 može biti opremljen prednjom hidraulikom, poteznicom i kardanom te prednjim utovarivačem serije M.